Mini-rapport

Vill inte lägga ut tråkiga inlägg bara för att,  så det blir lite avbrott som nu när inget särskilt händer. Har varit så fruktansvärt trött hela helgen, antar att det blir så när jag slappnar av efter en veckas heltidsjobb (och lite till därtill)?
 
Längtar tills ultraljudet på fredag!!
Sindyrella1983
2014-03-10 @ 09:23:36

Hej!
jag har inte kommenterar på vääääligt länge. Har kommit på mig själv att ha svårt att kommentera på bloggar där personen lyckats bli gravid. Men jag läser hela tiden! Vet inte riktigt varför jag inte kan få fram några bra ord helt plötsligt, tror det beror på min egen situation och var vi står eller inte står.
För oss är det bröllopsplaner för fullt nu, mindre än 3 månader kvar till jag bli fru! Det är helt fantastiskt samtidigt som jag hemskt gärna hade gjort fler IVF försök NU!
Men var sak måste få ha sin tid!

Hoppas du får se två fina på fredag!!! ♥
Kram

Svar: Gumman jag förstår dig! Jag gör verkligen det, jag kände likadant! Nu har jag istället svårt att läsa om de som är mitt i behandling för att bli gravida, det drar ner mig i det svarta hålet och jag vill inte dit. Innan jag blev gravid läste jag några gravidbloggar men jag "orkade" inte kommentera, alltså det tog emot, men jag fanns där. SÅ jag vet vad du menar, jag uppskattar att du finns med! Njut av din bröllopsbubbla nu!! Många kramar
Fertilitetsresa

Camilla
2014-03-10 @ 15:21:11
URL: http://omlivetefter.blogspot.se

Här är det också nedräkning, vårt UL är på måndag, nervöst!

Svar: Yes! Vad kul!! Ja det är verkligen något att längta till :) Hoppas allt går bra! Kram
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0