Sover som en bebis!!

Alltså jag har ett enormt sömnbehov nu!! Och dessutom har jag kommit på att rytmen nog kommer stämma ganska så bra överens med hur den ser ut när barnen kommer? När jag är ledig sover jag ungefär såhär:
Lägger mig 22:30-00:00
Vaknar 04:00-06:30
Sover ca 08:30-10:00
Sover igen 16:00-17:30
 
Eller vad säger ni? Visst känns sovrutinerna igen hos bebisarna?!
 
Känns konstigt att sova såhär mycket, men kroppen behöver det tydligen och jag försöker lyssna på den! Och jag har tänkt mycket på hur mycket jag ska fortsätta jobba, känner att jag ibnte har så mycket energi kvar och försöker lyssna på det också. Nu blir det kortvecka, jag tänker jobba måndag-onsdag, men sedan från och med juni blir det någ bara några strödagar till innan jag tänker gå på ledighet - funkar liksom inte att sova enligt ovan när man jobbar!! ;)
 
Förresten kan jag berätta att maken överaskade mig sött med lite mors-dags-firande, tänk om ett år har jag två små i min famn och är en mamma - på riktigt!! :) Och det önskar jag att alla som vill vara ska få bli!!!
 
Kramar <3
Tackan
2014-05-27 @ 09:00:03
URL: http://farhuset.blogg.se/far/

Oh vad jag önskar att jag kunde sova så . Men jag vilar i alla fall mycket




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0