Stödet är för STORT!

Nu har jag provat gördeln som är som en "stödstrumpa" runt magen - för att hålla upp gravidmagen (alltså inget foglossningsbälte, för det har jag redan). Men alltså, gördeln är nog lite för stor än, för så värst mycket stöd ger den inte! Kul ändå att bära ett plagg som är för STORT!! :)
 
Förhoppningsvis fyller den sin funktion om ett par veckor.. Jag har även köpt gravidtrosor med extra stöd, få se om de funkar?
 
Förresten, vill passa på att gratulera Drömmar om barn som fått sin lille "Kotte" - hoppas ni kan njuta av tiden nu efter en dramatisk början! :) Och gå gärna in på bloggen Villbli3 och ge ert stöd och pepp då deras förlossning startas idag!
C
2014-05-15 @ 08:28:33
URL: http://spyor.blogg.se

Bättre med för stor än för liten :) Nu kommer du ju få använding för den. Visst är det många bebisar som föds bland bloggarna. Värsta babyboom känns det som. Kram

Svar: Visst är det så :) Kramar tillbaka!
Fertilitetsresa

Elin
2014-05-15 @ 16:23:04
URL: http://somniafilios.wordpress.com

Tack fertilitetsresa ! 😊




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0