Jag trodde inte ens att det var möjligt?

Det här med att känna efter hur kroppen mår och vilken cykel den är i verkar inte försvinna i första taget. Och konstigt vore det kanske annars? I flera år innan vi belv gravida testade jag ju vid ägglossning och sedan vid mens - varje månad, i flera år. I rent slentrian tittar jag på pappret när jag går på toa om det kommit något blod. Innan jag blev gravid för att jag hoppades att jag inte skulle få mens. Under graviditeten för att jag var rädd för blödningar och mista barnen. Och nu i undran om när mensen kommer tillbaka.
 
Sedan barnen kom har jag haft två blödningar. En efter 6 veckor, men det var nog inte mens utan lite "efterskalv" (i brist på bättre ord ;) ) I början på april var jag rätt säker på att mensen kommit tillbaka då hade jag som vanlig mens fast rikligare. Men sen kom den inte tillbaka? Efter den blödningen började jag testa med billiga ägglosssningsstickor, för jag ville kolla om kroppen funkade igen eller inte. Jag fick aldrig något utslag och när heller inte mensen kom tillbaka så la jag ner testandet.
 
Jag ammar fortfarande så jag har väl inte direkt trott att ja ska ha några vandrande ägg i kroppen... Men så ikväll, kom en känsla över mig, bara sådär "Det känns som om jag har ägglossning". Så jag testade den billiga sticka, som är ganska svår att utläsa. Det kom två streck, men de var inte lika starka så jag beslöt att kolla med den dyra stickan. Maken köpte den senaste modellen:
 
 
Jag satte på timern och när jag kollade efter fem minuter var jag helt övertygad om att finna denna symbolen:
 
 
Men vet ni, istället såg det ut såhär:
 
 
Jag trodde inte ens det var möjligt att vi skulle kunna ha en chans??!
 
 
Och till och med den största chansen (i cykeln)?!!
 
 
För det kan väl inte vara amningshormon som spökar med testresultatet? Jag bör väl kunna lita på det? Eller?
 
Ikväll kör vi i alla fall! Åh Hunny.... ;)

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0