Förberedelser

Jag har varit hos min privata gyn. Allt såg bra ut och hon fixar de papper som behövs till kliniken. Hon lovade också att fixa med medicinerna jag får på recept av kliniken till svenska. Egentligen gör de inte så längre men som hon sa, eftersom vi inte startar en ny behandling utan fortsätter så är det okej. Phu vilken lättnad! Jag kommer ihåg vilka besvär jag hade förra gången med att få en läkare att fixa med recepten – alla nekade, tills jag hittade denna gynläkaren. Tacksam!

Jag tog blodprov också. Jag har hypotyreos (underfunktion i sköldkörteln) och går hos en specialistläkare som har gett mig mediciner som gör att jag mår bättre än någonsin! Men, det är pressade värden som jag inte är säker på att MVC om vi nu kommer dit (peppar, peppar) kommer godkänna. Specialistläkaren har sagt att de som inte är insatta oftast inte gör det. Gynläkaren påtalade men sa att okej om specialistläkaren godkänner så.. Finland kommenterade inte det. Ja ja jag får ta det om det kommer.. Inget jag kan göra nu och jag vill inte mixtra med medicinen.

Planerna fortskrider 😊

 

Anonym
2019-11-06 @ 18:25:46

Jag har också hypotyreos. Vad ligger dina värden på? Jag planerar syskonförsök efter årskiftet och har precis aktiverat min journal. Mitt tsh ligger just nu på 2,13 (högsta sen jag började medicinera för tre år sen) och det tycker min klinik var jättebra värde.

Anonym
2019-11-06 @ 18:25:48

Jag har också hypotyreos. Vad ligger dina värden på? Jag planerar syskonförsök efter årskiftet och har precis aktiverat min journal. Mitt tsh ligger just nu på 2,13 (högsta sen jag började medicinera för tre år sen) och det tycker min klinik var jättebra värde.

Svar: Vilka värden menar du? Jag har hashimoto och behandlas med både T3 och T4, med den anledningen säger eg inte TSH något (som ligger på 0,010), men det har de flesta läkare ingen koll på :(
Fertilitetsresa

Anonym
2019-11-06 @ 19:33:03

Vad kul att höra av dig! 😊
Lycka till med allt som väntar!
Jag håller tummarna! Kram Helena

Svar: Tack Helena <3
Fertilitetsresa

SuzieZ
2019-11-06 @ 20:02:17

Vad kul och spännande att ni är igång igen!<3 Ni är ju rutinerade nu! :-)
Skönt med en privat gyn som kan hjälpa till med alla prover, undersökningar och mediciner. Jag fick hjälp med något av recepten från en privat gynekolog. Men resten hämtade jag ut med hjälp av de finska EU-recepten och trots att det då inte gick på högkostnadsskyddet så gick det bara på typ 100 kr per ask så blev inte så dyrt alls, skönt!
Kram!

Svar: Taack <3Förra gången (6 år sedan) fick jag till att ecepten skulle funka i hela norden, men fick ändå tji på apotket. Nu slipper jag det och det känns skönt :)
Kram
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0