Ja vad vet jag om mig själv?

Just det ja, glömde berätta att jag också varit och tagit cellprov. Nödvändigt ont, men helt okej. Men kvinnan som utförde det, ja vad ska jag säga..? Hon hade några rutinfrågor att ställa mig. Och det gjorde hon, men hon ville mest besvara dem själv.

Är du i klimakteriet? Nej det är du inte. Jo det är jag, sa jag. Nej det kan du inte vara sa hon. Men det är jag, jag har diagnostiserats med tidigt klimakterie. Men du är ju så ung! Det kan inte stämma? Nej, men nu är det så.

Sen följde en utfrågning om hur allt varit tidigare med blödningar etc. Vilket jag tyckte var helt onödigt att diskutera med henne, men jag gjorde henne till viljes. Hon verkade nöjd med att jag ändå fått barn. ”Så så farligt kan det ju inte ha varit ändå”. Jag bemötte inte det. Jag sa inte heller att vi fått barn via ÄD. Jag ville inte få ännu fler frågor…

Nu inväntar jag resultatet, men det kan ta upp till fyra månader.

 

SuzieZ
2019-11-09 @ 09:17:48

Ja det är många därute som inte vet eller kan föreställa sig vad man går igenom..
Jag gjorde cellprov i början av året och eftersom det tar så oerhört lång tid att få provsvaret så fick jag det inte förrän dagarna innan vi skulle sätta igång med ÄD-behandlingen.. Även fast det bara visade lätta cellförändringar så bröt jag ihop totalt då jag kände att vi haft nog med motgångar under några år... Jag gjorde då ett uppföljande test privat och där tog det bara ett par veckor att få svaret.. Varför är det ingen som berättar det för en liksom så att man kan göra ett val när man precis ska genomgå en fertilitetsbehandling!?!
Vi valde att inte berätta något för Finland eftersom jag inte ville riskera att de skulle skjuta upp behandlingen..
Dröjde sedan drygt 2mån innan jag fick svar på biopsin (gick lite snabbare när jag ringde och sa att jag var gravid!) och nu går jag på specialistuppföljning var 3:e månad för gravida med cellförändringar (visar fortfarande lätta förändringar)... Livet alltså!! Allt händer samtidigt och kastas på en!!
Kram

Svar: Tufft! Hoppas allt går bra <3
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0