Google translate och frågor om upp- och nedfrysningar?

Japp nu är karusellen igång. Mailar till kliniken om några frågor och får tillbaka säkra meddelanden a lá google translate ;)
 
Har nu fått utförligare svar om när och hur jag ska börja med Progynonen. Och hur jag ska ta Provera. Anledningen till att ajg tyckte det blev lite snurrigt är att jag ju redan tar dem i vanliga fall numera, pga. klimakteriet. Så det var lite tydligt om doseringen var "totalt" eller det jag skulle "öka" med. Men nu tror jag att jag har koll!
 
Jag har böjrat uppdatera mig på familjeliv igen.. Där har jag inte varit inne sedan sist.. Jag blir varse om att jag har tappat en hel del av infon och kunskapen jag satt in med förra gången. Plus att mycket också har förändrat sig under dessa år såklart.
 
Jag har läst att kliniker fryser in blastocyterna två och två i många fall. Jag vet inte hur Fertinova har gjort med våra snöflingor? Tydligen tinar de båda om de fryser in två och om man bara vill sätta in ett så fryser de ned det andra igen. Dock kan det bli så att vissa inte klarar en nedfrysning igen. 
 
Någon som vet något om detta?
 
 

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0