Karma?

Jag har under en tid nu funderat på vad det är som gäller ang min kost. Jag berättade sist för dietisten att jag inte har ätit något godis, någon kaka inte ätit (eller druckigt) något onyttigt sedan jag började med dieten i oktober. Hon sa då något om att jamen förr eller senare måste du det... Jag sa då att jag bestämt att jag ska äta det när jag har ett barn min famn - det var min målsättning! Sen i efterhand förstod jag inte vad hon hade menat? Jag har en lista på vad, och hur mycket, jag får äta under en dag. Där står inget onyttigt? Ska fråga om det när jag träffar henne om två veckor.. Jag kanske inte har godisförbud?
 
Med allt som har hänt är målbilden "när jag har ett barn i min famn" väldigt suddig och jag har svårt att hålla fast vid den. hursomhelst mitt mål har aldrig varit att vara en renlevnadsmänniska rättigenom, hela tiden, i alla situationer. Därför beslöt jag mig häromdagen att plocka ut 150 gr av mitt favoritpåskgodis och beslöt mig för att det är OKEJ att jag äter det på påskafton om jag vill!
 
vad händer? Jag vaknar inatt och är magsjuk. Det blir inget godis för mig. 

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0