Okej! Vi kör NUUUU!!

Tack snälla söta Ni! Ni hjälpte!! igår satte jag och maken oss ned och pratade ihop oss. Vi kör på magkänslan. VI vill NU! Så nu har vi bestämt att vi kör NU!
 
Så nyss mailade jag till kliniken igen (jag mailade dem senast i december för att kolla lita vad som gällde). Jag berättade att vi nu tagit beslut att vi vill göra FET (Frozen Embryo Transfer/Fryst Embryo Överföring) så snart vi kan. Dock så har ju inte min mens riktigt kommit tillbaka än. Jag har inte haft mens sedan mitten på oktober 2015. De senaste två månaderna har jag testat positivt på ägglossning, men sedan ändå inte fått någon mens. Så det funkar inte som det ska.. Vilket väl tyder på att jag inte bör/kan göra det i naturlig cykel? 
 
Om vi inte gör det i naturlig cykel frågade jag om vi i så fall att kan bestämma mer precis när vi kan/vill göra det? Det vore ju på sätt och vis bäst för oss för i så fall kanske vi kan ordna med barnvakt till tvillingarna och åka till Helsingfors både mannen och jag.
 
Jag frågade också vad jag ska göra nu? Jag ska kontakta gynekolog för att kolla att allt ser bra ut, men vet inte vad de specifikt ska undersöka/ge svar om? Och så frågade jag om de mediciner som de skickat recept på, som t.ex. Progynon. Jag förstår inte när jag ska ta mediicinerna då det är beroende på cykeldag och jag har ju inte någon cykel..?
 
Frågorna är skickade - nu inväntar vi svaren! Spännande!!
 

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0