Jag är jätteledsen men jag har ännu inte HUNNIT sätta mig vid datorn och skrivs förlossningsberättelse med mera - tiden finns bara inte!! :(

Ha tålamod med mig, jag kommer tillbaka!

Kram

PS. Helt ärligt tycker jag faktiskt att tvillingföräldrar borde få 48 timmar per dygn till sitt förfogande! ;)

Nu är jag åter hemma med mina små
Men vilken pärs det har varit! Infektionerna har verkligen sugit kraft ur min kropp och jag känner verkligen inte igen min brist på energi :(

Jag kommer nu försörja vila så mycket jag kan mellan varven. Vilket är lättare sagt än gjort, bara matningen av barnen rar 12 timmar per dygn. Ni förstår att det blir svårt att hitta bloggtid va?

Men det känns viktigt för mig att få ur mig allt dom hänt, att skriva en förlossningsberättelse (som kommer bli låång!) och att berätta för Er om vad som hänt. Ni som varit mitt stöd under då lång tid!

Så ha lite tålamod med mig och att bloggandet kommer vara lite bristfälligt ett tag, jag kommer tillbaka :)

Många kramar

Svårt att blogga eftersom det råder mobilförbud på avdelningen. Jag berättar mer i efterhand men skriver lite snabbt nu!

Det visade sig att jag hade moderkaksrester i livmodern så jag fick infektion med hög feber och svullen och inflammerad livmoder. Så det blev operation med skrapning av resterna. Det gick bra men dagen efter fick jag infektion i operationssåret. Så fortfarande hög feber och antibiotika intravenöst.

Jag är så matt ock orkeslös. Tur jag har en underbar man vid min sida!!

Som sagt, skrivet mer när jag kommer hem...