Klantiga jag!

Steg upp kl. 04 imorse Phu! Satte mig på sängkanten och tog min Levaxinmedicin (sköldkörtelhormon) som jag brukar göra varje morper. Precis när jag svalde kom jag på: jag ska ju INTE ta medicinen idag! Åh nej! Nu är det provet förstört! Vet inte om det förstör fler prover idag? :( Så klantigt!!
 
Jaja jag kan ju inget göra? Vi åt en snabb frukostoch sedan begav vi oss mot Göteborg. Egentligen ska jag vara fastandedrills jag ska ta mina prover, men vårt besök är först kl. 13:39 och sköterskan tyckte gott att jag kunde äta lite på morgonen iaf men vad hjälper det? Jag ärhungrig nu! 
 
Nu är spermaprovet lämnat. När sköterskan frågade vilken tid han gjorde provet svarade min man "07.07" varpå sköterskan skrattade gott ock sa "jag skriver 07:10 då". Jag tror bestämt att min kära make är lite nervös - sötisen! :)
Lilla S
2012-10-15 @ 20:01:19

Hej, hur gick det??

Svar: Det gick jättebra! Men jösses vad trött jag var efteråt - en riktig urladdning!!
Fertilitetsresa

S
2012-10-15 @ 22:05:52

det borde inte vara något problem med att läsa av provet i fall du tog levaxinet 6h inann. Du ligger precis steget före oss :) ska börja spraya om 11 dagar. Hoppas på att få börja då, när vi har mötet :)

Svar: Du har rätt förhoppningsvis funkade det ändå! Nja du/ni ligger nog lite före oss. Om allt går som det ska börjar jag spraya i januari :) Lycka till och skriv gärna tillbaka och berätta hur det går!!
Fertilitetsresa

Solitude
2012-10-16 @ 16:52:33

Hoppas att det gick bra. Tänkte på dig igår! Vem skulle inte vara nervös?! :-)

Svar: Vad snäll du är! Det gick bra :)
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0