Vågar jag berätta?

Jag är nog galen som ens vågar skriva detta. Men det har fastnat en målbild i mitt huvud: en varm gosig lite bebis i pyjamas som nästan somnat och jag som vaggar den så att den ska komma till ro och sova för natten.
 
Hur kan sådana här bilder bara dyka upp i hjärnan? Till vilken nytta? Betyder det att man ska våga tro på det? HUR ska man våga det?
 
Jag tror att allt, från början till nu äntligen börjar sjunka in. Jag tar in. Och jag tänker och omvärderar och försöker hitta min - och min mans - väg i allt detta. Jag finner nog den snart, för jag börjar nog så smått acceptera. Acceptera till viss del, kanske kan jag inte bli genetisk mamma, men troligtvis biologisk...
Jakteneftertotallycka
2013-04-20 @ 09:09:59
URL: http://jakteneftertotallycka.blogspot.se/

Jag tycker att det är bra att du har en målbild. Behåll den och försök att inte glömma den!! Jag känner att jag tappade bort min för ett tag när vi gjorde så många behandlingar utan ET, och ännu mer efter beskedet om ÄD. Nu är den tack och lov tillbaka igen och jag hoppas mer än någonsin att vi får ha turen på vår sida. För vi fick ju vårt första positiva besked på ett helt år den här veckan.
Dock ser man ju numera hela ivf processen i små steg. Bara det finns äggblåsor, bara det finns ägg, bara de är mogna, bara det blir embryon att sätta tillbaka osv osv. Allt för att överleva. Så då är det svårt att förstå att alla de där stegen förhoppningsvis kommer leda till en gosig bebis i pyjamas. Men som sagt, behåll den bilden. Min magkänsla säger att den kommer stämma!!! Jag tror verkligen det! :)
Stor kram!!

Svar: J jag tappade också bort min, därför är det så skönt att den börjar komma fram igen :) Du skriven processen så bra och så talande - så är det ju, precis som du skriver! Jag hoppas på din magkänsla!! Och jag hoppas för er :):) Kraam!
Fertilitetsresa

ZtorZillen
2013-04-20 @ 18:13:22
URL: http://ztorzillen.blogg.se

Jag tror du kommer bli mamma! Behåll målbilden!

Svar: Åh vad gulligt!! Tack för att du tror!! Kraam
Fertilitetsresa

Mary
2013-04-22 @ 13:04:53
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com

Visst är det konstigt, men vi har också känt att det har varit nästintill förbjudet att högt prata om sina önskedrömmar och tankar. Man vill inte jinxa, man vill inte låta hoppet blir stå stort att man inte överlever besvikelsens fall. Men ändå. Vi tänker de här tankarna ändå. Vi har äntligen tillåtit oss att föreställa oss hur det ska vara när bebisen är här, och det känns befriande härligt och hjälper oss att känna lycka inför graviditeten. Dröm på! KRAM!

Svar: Åh vad bra du säger det! Precis så känner jag - I don´t wanna jinx it! Precis SÅ är det!! men man gör det ändå och förbannar sig själv i efterhand :s Men man måste ju få drömma också, fasten det är läskigt :) Kram på DIG!!
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0