Zonterapi?

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om alternativa metoder för att öka chanser för att bli gravid. En av de metoderna jag har försökt är Zonterapi, men det har jag inte gjort sedan augusti. Vad tror ni om det? OM jag ska göra det igen, för jag är positivt inställd till det, när i tiden ska man göra det? Nu? Precis innan äggplockning? Efter ägginsättning? När??
 
En annan sak är Yoga, jag har kommit över en lugnare form av Yoga - "Medicinsk Yoga" - som instruktören sa kan hjälpa dem som har svårt att bli gravida. Någon med erfarenhet?
 
Jag är väl medveten om att jag griper efter halmstrån, men det är väl den röda tråden genom bloggen? Kan jag göra något för att öka mina chanser så vill jag göra det - även om det kräver mycket av mig (som t.ex. pulverdieten)!
 
Vet att ni såklart också är beredda att kämpa, för kämpa gör vi allihopa, och vi alla har mycket kunskap och erfarenheter - därför är det perfekt att ställa frågor till er och hoppas på svar tillbaka :)
Kram!
Linda
2013-02-03 @ 22:07:50
URL: http://meumvita.blogspot.se

Jag har en arbetskamrat som hade kämpat i flera år och dessutom var över 40 som blev gravid efter zonterapi. Det är dock snart tio år sedan och var inte i samband med IVF utan de försökte på egen hand. Och kanske hade det hänt ändå, det vet man ju inte.

Jag tror man ska prova det man känner för och det man mår bra av så länge det inte är allt för konstigt. Jag provade ju akupnktur men det gav tyvärr inte mig något resultat.

Kram.

Svar: Till viss del är det nog också att lugna nerverna och ha något konkret man kan koncentrera sig på som EV KAN öka chanerna... :)Kram kram
Fertilitetsresa

Karin
2013-02-04 @ 10:43:50
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se

Hej,

Jag är egentligen precis lika nyfiken som du på att prova allt. Allt som kan öka chanserna att bli gravid är ju bra, tänker jag. Min kurator på fertilitetsenheten sa dock till mig att byta fokus, att inte leta efter metoder som "gör mig gravid" utan "efter att må bra". Om det sedan är zonterapi eller akupunktur, må så vara men risken är kanske att man stressar för mycket i jakten på "rätt metod". Förstår du hur jag menar?

Ett tråkigt inlägg kanske, men hennes ord fick mig att lugna ner mig lite och tänka om en aning..

Hoppas att det blir bra hur du än gör :)

Kram

Svar: Ja jag förstår vad du menar och det är klokt. Men balansen mellan det och att försöka göra vad man kan för att öka chanserna är hårfin...Jag försöker vara cool med det hela i alla fall :)

Hur mår du nu?
Kram
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0