Tyst läsare...

Nu har jag skrivit på denna bloggen ett bra tag och jag har följt många bloggar. Nu när det har gått en tid så börjar  plussen, barnbeskeden, första MVC-besöket, första sparken, utlraljudet, babyplagget etc dyka upp. Jag ÄR glad för er allihop - ni är så väl förtjänta av er lycka!! Men jag orkar inte. Jag pausar er lite. Och jag tror faktiskt inte att ni tar illa upp, för ni har också varit här - ni vet, ni förstår.
 
Men i all min sorg orkar jag just nu inte ta emot er lycka. Önskar att det inte var så, önskar jag kunde skicka grattishälsningar och verkligen känna min glädje för era lyckobesked, men jag förmår inte. Förlåt. Men nu vet ni varför jag inte kommenterar hos er. Jag kikar in ibland, men jag läser olika mycket beroende på vad ni skriver om.
 
GRATTIS till er ALLA (jag menar det verkligen!), jag bryr mig fortfarande om er fastän ni inte hör av mig som tidigare (jag blir en tyst läsare). Jag koncentrerar mig på mig själv nu. Och för min egen hälsa kan jag inte gå in på alla bloggar som har positiva barninlägg - det skulle vara som att joina Facebookgruppen "Gruppen med enbart postiva barnuppdateringar - ul-bilder och plus läggs högst upp - välkommen!"
 
Förstår ni? Förlåt.
E
2013-05-24 @ 12:02:59

Jag tror och hoppas att alla som genomgått den här resan förstår.
Lägg ditt fokus där du behöver det som mest, i ditt mående och på din resa. Saker går i cykler.
De andra bloggarna finns nog kvar om du en dag orkar o vill. Ingen kan begära det av dig.
Stor Kram!

Svar: Mmm det tror jag också egentligen, fast det känns som om jag lämnar mina bloggvänner i sticket. Jag finns där bara i sorgen, men i lyckan då? Känner mig som en svikare. Fast jag VET att ni förstår :) Tack för din kommentar och pepp!! Kramar
Fertilitetsresa

Onskan
2013-05-24 @ 12:32:15
URL: http://onskanomattbligravid.blogg.se

Detta inlägget kunde vart jag som skrivt, känner exakt som du beskriver! Det blir din och min tur en vacker dag ❤

Svar: Åh vad glad jag blir för dina ord <3 TACK!! Det betyder mycket för mig (börjar nästan gråta nu) Kraaam!!
Fertilitetsresa

Linn
2013-05-24 @ 12:49:52
URL: http://www.jagkanvisst.blogg.se

Jag förstår dig 110%, känner lite likadant, man vill så gärna läsa och glädjas - och fast man försöker så kommer man inte ifrån att det gör för ont.

Svar: Precis - det GÅR inte fastän man VILL! Du vet, du förstår. Kram
Fertilitetsresa

Önskan om ett barn
2013-05-24 @ 12:55:04
URL: http://onskanomettbarn.spotlife.se

Jag förstår dig, du behöver inte förklara :)

Önskar dig all lycka och håller alla mina tummar! Jag vet att i framtiden kommer du känna lika stor glädje som jag känner nu. Ett ÄD barn är lika mycket ditt eget barn <3

Kramar

Svar: Åh vad glad jag blir att höra dig säga detta (jag börjar nästan gråta) det betyder jättemycket för mig - TACK!! Kramar
Fertilitetsresa

Libra
2013-05-24 @ 13:15:31
URL: http://www.minbebis.com/blogg/libra/

Det där behöver du inte be om ursäkt för. Vi vet alla precis hur det är och känns. Man följer bloggar som är aktuella i det man själv befinner sig i just nu.

Men jag kommer inte sluta läsa och heja på dig. Även om jag är dålig på att kommentera nu för tiden.
Kramar!

Svar: Fast på något vis har jag känt att det är "i nöd och lust" lite grann om du förstår vad jag menar. Det känns inte schysst att bara finnas där i nöd? Vi kämpar, vi stöttar - och sedan då, när det blir som vi önskat är det okej att jag inte finns där längre då? Det känns ju helt upp och ner? Jag finns där bara när det går dåligt? När det gå r bra då blir det jobbigt för MIG? Nej det är fel. Men det är så det känns. Kan verka logist för andra, men jag får skuldkänslor. Jag uppskattar stödet jag får i mina svackor och tråkiga besked såå mcyket - nog borde jag väl kunna gratta dem det går bra för? Nej, jag orkar inte, så är det. Och jag är verkligen ledsen för det, jag vill be om ursökt för att jag inte finns med där på hela resan. Menjag uppskattar att ni förstår, ni (du) tycker inte att jag behöver ursäkta mig. Tack för det, för jag hoppas att det innebär att ni förstår att jag är glad - egentligen - även om jag inte visar det med en massa hurra i kommentarer (som ni så VÄL förtjänar)!! <3 Tack för att du kommer finnas kvar! Det gör jag med som, som sagt, tyst läsare - kram!
Fertilitetsresa

Linda
2013-05-24 @ 13:21:20
URL: http://meumvita.blogspot.se

Jag förstår dig precis på orden. Gjorde precis samma sak själv för ett tag sedan.
Jag kommer fortsätta följa dig och önskar av hela mitt hjärta att ni får ert barn tillslut.
Stor kram från mig!

Svar: Tack! Tack för att du förstår och tack för att jag inte förlorar dig för att jag inte orkar just nu <3 Kram
Fertilitetsresa

alexandra
2013-05-24 @ 14:57:07
URL: http://mlbloggen.blogg.se

jag förstår dig VERKLIGEN kram

Svar: Tack. Kram
Fertilitetsresa

C
2013-05-24 @ 16:40:07
URL: http://spyor.blogg.se

Du behöver verkligen inte ursäkta dig. Jag tror att alla som fått positiva besked förstår precis hur du tänker. Kramar

Svar: I alla fall de som ar fått negativa besked :) Tack för att du förstår! Kram
Fertilitetsresa

Mary
2013-05-25 @ 11:33:35
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com

Jag förstår dig och du behöver INTE säga förlåt eller be om ursäkt för ditt beteende eller dina tankar. Tänk att jag sitter på min sida och känner dåligt samvete för de lyckliga inlägg jag skriver, att det ska sticka någon mindre lyckligt lottad i ögonen. Allra helst som jag vet att tex du läser. Samtidigt kan man inte förminska sin lycka eller sorg för någon annan, man måste få skriva det man känner. På samma sätt fast tvärtom hade jag svårt att läsa ett detaljerat inlägg om ett missfall, jag kände mig urusel som inte kommenterade sorgen, men jag fick panik av att läsa. Man måste skydda sig själv också. Stor kram till dig!

Svar: Jag VET att du förstår - och TACK för det <3 Men jag vill inte att DU ska känna dåligt samvete för din lycka, jag vill att du ska glädjas åt den! Tänk inte på mig, allvarligt. Precis, du ska känna din lycka, du ska riktigt vältra dig i den - för det förtjänar du!! Många kramar tillbaka till Dig
Fertilitetsresa

K
2013-05-26 @ 19:13:56
URL: http://motettliv.blogg.se

Var inte ursäktande, jag, och säkert de flesta andra förstår. Vi har själv varit där. Jag kan, precis som Mary skriver ibland känna dåligt samvete för när jag lägger upp en bild eller dylikt. Vill ju inte göra andra ledsna, för det finns ju så många här i bloggvärlden som jag bryr mig så mycket om och tänker på så ofta. Så i mitt fall känns det nästan fel att vi har fått det vi alla önskar och inte ni.

Gör det som känns bra för dig. För det är det man måste göra för att orka. Jag hoppas för er och tänker ofta på er. Jag tänker fortsätta följa din blogg, för det är ändå lite som du skriver, i nöd och lust. Men alla vi IVF-are behöver lite mer stöd och pepp i nöden för att orka.

Stor Kram!

Svar: Fast det är ju precis det: jag vill inte att någon ska ha dåligt samvete! Ni ska kunna glädjas åt att ni lyckats, få stolt visa utlraljudsbilder, plus, whateveer - i ren och skär glädje, utan dåligt samvete! Samtidgt vill jag bli av med mitt dåliga samvete för attjag inte hyllar er. För jag ÄR glad för er skull, jag förmår bara inte att visa det... Hur gick det här till, vi tänker alla på varandra, men med en skvätt dåligt samvete? Kram till oss alla och lycka till <3
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0