Mitt bästa köp!

Jag bara måste tipsa er! Ganska snabbt in i graviditeten blev magen otymplig och ivägen. jag pallade upp med massor av kuddar men det blev aldrig riktigt skönt. 
 
Till slut valde jag ändå att beställa hem en gravidkudde (fastän jag i ärlighetens namn tyckte att det var ett onödigt köp), jag beställde min från lekmer.se
 
(Det är inte jag på bilden)
 
Och helt ärligt, det är mitt bästa köp! Såå skönt med den och den formar sig efter min kropp och min aktuella sovställning (som ju varierar många gånger under en natt) - min bästa följeslagare i sängen! Maken får ursäkta... ;)
Elin
2014-05-02 @ 22:03:56
URL: http://www.fluffmonster.blogg.se

En sån där måste jag ha! Älskar krama kuddar annars med :)

Svar: Köp den, du kommer inte ångra dig!! :)
Fertilitetsresa

Camilla
2014-05-03 @ 12:59:25
URL: http://omlivetefter.blogspot.se

Blir det inte svettigt med kudden? Jag har kramats med min amningskudde en natt, den är inte så rund, utan mer som ett L. Det var skönt, men vaknade helt jäkla dyngsur mellan skinkorna och mellan benen. Trodde att jag kissat på mig först.

Svar: Nej nej inte alls. Det är små små kulor i den typ som i en beanbag/saccosäck. Älskar den verkligen!! :)
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0