Konstiga drömmar

Allts jag drömmer så himla mycket konstigt!! Nästa så jag kan bli skrämd över mig själv att jag kan ha sådana här tankar? Undrar var de kommer ifrån..?
 
Imorgon har jag bokad tid på UL. Gyndr är snäll som bokar in mig fastän hon egentligen inte har några tider kvar. Så det blir tidig morgontid.
 
Inatt drömde jag att jag var hos Gyndr för detta besök. MEN! Jag låg på brits, hon satt på knä vid min huvudända, jag med huvudet mellan hennes ben. Sköterskan vid mina fötter, Ultraljudsmanicken vid sidan om och "UL-pinnen" i högsta hugg. 
 
Så långt bara lite avvikande kanske..? Men! Vi befann oss FLYENDES (vet ej från vad?) på gräsmattan/fältet utanför Kaknästornet!! Det kändes som vi var i en krigszon!
 
What the hell?? Varför drömmer jag så mysko?? Vad vill drömmen säga mig?!?
 
Det lär jag aldrig få reda på... Någon mer som drömmer konstigt??
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0