Aha-moment!

På "Plockigt":s blogg läste jag hennes inlägg om genetik och sånt och fick mig en tankeställare som jag vill belysa här också!
 
Jag är oerhört "dålig" på att se om ettt barn är lik sin mamma och pappa, jag ser det nästan aldrig. OCH jag brukar tala om det också, typ: jag kan inte se vem av er h*n är lik? Och nej jag har ALDRIG tänkt på att jag kanske sårar någon då? Inte en tanke har jag haft att det kan ligga spermiedonation och/eller äggdonation bakom graviditeten och som möjliggjorde att h*n kom till världen?! Det kan finnas naturliga orsaker till att barnet inte är lik sin mamma eller pappa till utseendet. Såklart!
 
Jag lovar att jag ska tänka mig för hädanefter och hoppas att jag inte har sårat någon tidigare, för det kommer inte hända igen. You live and learn.
vivillblienfamilj.blogg.se
2012-12-31 @ 11:00:27
URL: http://vivillblienfamilj.blogg.se/

Åh va tänkvärt.. Tack för det!!

Svar: Varför går det inte att kommentera på din blogg?
Fertilitetsresa

MammaLiv
2013-01-01 @ 11:16:56
URL: http://mammaliv.se

Jag är mer lik min faster än mina egna föräldrar. Min pappa ser ut som sin morbror och min son som min kusin. Gubben min liknar inte någon i sin släkt. Vi är mixar och blandningar som är härliga och ofta överraskande. Och familjeband har ingenting med genetik att göra - förälder är du oavsett vilka biologiska band du har med ditt barn. Sonen överraskade oss alla när han föddes - han var inte blond som vi var när vi föddes utan rödhårig...

vivillblienfamilj.blogg.se
2013-01-07 @ 10:35:39
URL: http://vivillblienfamilj.blogg.se/

Hej!

Jag har inte fått någon indikation på att det inte skulle gå att kommentera? Jag får flera kommentarer av andra.. Vad händer när du försöker kommentera? Jag tänkte om jag på något sätt kunde felanmäla till blogg.se..
Jag har problem att kommentera vissa bloggar om jag sitter på mobilen eller en ipad, kan det vara något sånt?

Svar: Nu funkar det :)
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0