Jag är tillbaka!!

Nu är jag tillbaka som bloggare igen, och jag har saknat er :)
 
Helt ärligt har det varit en tuff jul, tuff på så vis att det har varit så uppenbart att jag saknar det jag mest av allt önskar i mitt liv - mitt barn. Allt annat är precis där jag vill ha det, framförallt har jag en underbar man som jag älskar mer för varje dag som går!
 
Så jag har varit ganska ordentligt deppig nu några dagar... Men min man tog iväg mig på en hotellvistelse (julklapp) och gjorde sitt bästa för att få mig på humör igen! Lite trixigt när jag inte kunde äta men det gick bra. Det är tur jag ha honom, mitt livs kärlek
JZ79
2012-12-29 @ 22:40:47

Välkommen tillbaka =) Vilken fin julklapp du fick av din man! Förstår det var trixigt med maten...hotellfrukost är lyx. Duktig du är som kämpar på så bra. Inte långt kvar nu?

Jag är på dag 6, tror det värsta är över nu...ingen huvudvärk eller migrän idag och magen har inte kurrat högt å känts sådär tom heller. Hoppas det fortsätter såhär. Min man kämpar ju oxå och verkar som han oxå kommit över den värsta hungern och huvudvärken..

Har problem med magen bara :( Trots psyllium frön har jag inte kunnat gå på toa sen i onsdags :/ (sorry för denna info) Vet ju att du tar dessa frön, hjälper de alltid?

Kram

Svar: Ja vi har haft det underbart!! Men som vanligt, mycket kretsar kring maten så det känns som en hel del uppoffringar tyvärr :( Men men 22 ddagar kvar nu....
Sex dagar, bra jobbat! Första veckan är definitivt värst! Okej det blir aldrig bra eller lätt, men nu blir det i alla fall inte värre! Du kommer såklart ha jobbiga stunder men du har klarat fantastiskt mycket genom att fixa första veckan :)
Kul att mannen din är med också!

Jag tar en msk psyllium frön i ett halvt glas vatten som jag låter stå och svälla i ca 10 min innan jag dricker dem. Gör detta på förmiddagen och sedan likadant på eftermiddagen. Vi får ju ta upp till 1 matsked fyra gånger per dag som du vet. Det funkar för mig, okej kanske inte varje dag men näst intill. Det FÅR INTE gå längre än 3 dagar utan att du har skött din mage!! DÅ är det riktigt allvarligt farligt! Då måste du ringa Marianne, ssk:an! Om fröna inte funkar kan du ta reeptfritt laxermedel på apoteket.
Det var någon dag sedan du skrev detta, hur har det gått för dig nu???
Fertilitetsresa

JZ79
2012-12-30 @ 22:29:53

Igår kväll fick jag ta laxermedel (Laxoberaldroppar), så idag på 4:e dagen kunde jag äntligen gå på toa!! *lycklig* =) Tycker sådär om fröna, men jag tar dom morgon och kväll, får öka på och ta till varje måltid och se om det hjälper. Provade att låta dom ligga ett tag i vatten som du sa men det blev för "slajmigt" Provat lite olika sätt, men det lättaste är att lägga i vatten och försöka dricka direkt.

Åh va underbart att bara ha 22 dagar kvar!! Vad ska du äta sen när du får?? :)

JAg ska väga mig imorgon..har tjuvvägt mig 1 gång på dag 2 eller 3 och hade då gått ner 2,2 kg. Vet inte vad jag kan vänta mig imorgon...Ska försöka hålla mig till vägning 1 gång/vecka, får se om jag kan hålla det :P

Jag gör ett litet försök att blogga själv nu..skriver på familjeliv.

Kramar till dig!

Svar: Åh vad bra att det "löste sig" till slut (i dubbel bemärkelse haha!)! Ja min vesrsion blir "slajmigt" men att dricka det direkt tycker jag blir vasst i halsen.. Hoppas det funkar för dig om du gör det regelbundet i alla fall, det är ju inte beroendeframkallande vilket laxermedel kan bli..
Jag tror att jag kommer att börja äta middagar. Först tänkte jag äta allt jag saknar och längtar efter, men jag är rädd för att överäta. Så jag tror jag ska ta mat som jag tycker är helt okej i vanliga fall, tror det mesta kommer smaka ljuvligt nu ;)

Förstår att du har det tufft nu, men helt ärligt fixar du julen och nyår så visar det ju hur stark du är och då kommer du absolut att fixa det!! Du och jag verkar för övrigt vara lika i kroppsbyggnad/överflödskilon, så du kommer ju nära normalvikt snabbt och det är oerhört peppande :D

Jag väger mig varje dag ja! Det är peppande när det visar nedåt och karaktärsstärkande när det står still (eller till och med går uppåt)! ;)

Ska kolla in familjeliv, även om jag fortfarande inte riktigt har fått koll på det...

Kramar i massor till dig!!
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0