Även detta är en process

Som vanligt blir man nedstämd av att gå in på Facebook. Läser statusuppdateringar på löpnade rad om hur underbart livet är och vilken fantastisk sommar vi har - ALLA verkar vara såå lyckliga? Då blir det så uppenbart att vi inte är det - vi har eh jäkla skitsommar :( En sommar vi aldrig kommer att glömma. En sommar då livet förändrades och liv dog.
 
Livet går vidare jag vet, men det är så sorgligt. Och det blir på något vis ännu sorgligare när det sker i en tid då livet borde vara enkelt och skönt. Sommar och sol, mitt hjärta värker :(
 
Jag hoppas och tror att det blir lättare när vi har tagit oss igenom begravningen. Det är först då man verkligen kan kämpa för att gå framåt och till slut kunna tänka tillbaka på ljusa minnen...
Votivi filii
2013-07-26 @ 11:31:29
URL: http://votivifilii.blogspot.se

Det enda jag kan säga, är att folk i allmänhet bara skriver det som är bra på Facebook. Och gärna förskönar det lite extra.

Det är väldigt sällan att någon skriver om tråkigheter och sorg. Det hjälper kanske lite att tänka på det sättet även för dig (jag brukar tänka så numera när jag loggar in)

Kram

Svar: Du har så rätt! Borde kanske tänka mer på det... Kram :)
Fertilitetsresa

Elin
2013-07-26 @ 12:42:03
URL: http://Endromomfamilj.wordpress.com

Tänker på er <3

Svar: Tack Elin <3
Fertilitetsresa

karin
2013-07-26 @ 12:44:10
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se

Jag har varit väldigt sparsam med bilder på fejjan det senaste halvåret, ja det har ju inte direkt varit ett fantastiskt halvår som jag vill dela med alla. Ett fåtal bilder har lagts upp, på sol och hav, även om.jag bara som hastigast gick förbi. Det komiska var att jag fick en kommentar från en bekant som inte alls ät insatt i min situation där hon skrev att jag såg ut att ha det bra på min semester.. Ehm bra? semester? Så trots att man mår skit kan man tydligen luras via någon enstaka solbild på fejjan. Jag menar inte att förringa din känsla, bara göra det tydligt att det inte alltid är så bra som det ser ut. Om det nu blev bättre eller förståeligt, mest min egna uppenbarelse kanske ;)

Jag tänker på dig.
kram

Svar: Förstår vad du menar, men de uppdateringar jag syftade på är "Denna sommaren går till hisotien - älskar den!" "Hur gott är det inte att leva nu? Underbart!" "Älskar livet" "Njuter i massor!!" "Tänk att man kan ha det så bra?" och liknande... Svårt att glädjas med dem nu :S Kram!
Fertilitetsresa

Plockigt
2013-07-27 @ 00:05:29
URL: http://plockigt.wordpress.com

Har du funderat över att pausa ditt konto?
När vi började med IVF så gjorde jag det och det tog åtminstone bort en del av stressen...
Kram

Svar: Ja det är nog det jag borde göra då det bara stressar :s Kram till dig!
Fertilitetsresa

karin
2013-07-27 @ 19:33:52
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se

Jag förstår dig precis, jag läser och fnyser över såna kommentarer dagligen! En annan sommar är det vår tur!!

Svar: Ja det hoppas vi på!! Kram
Fertilitetsresa

Ida
2013-07-27 @ 22:52:02

Har du läst Aftonbladets "ingen får missfall på Facebook" går att söka på Google. Mycket bra skrivet om verkligheten av Carina tycker jag!

Svar: Nej det har jag inte, men jag har hört talas om den.. Jag ska kolla upp det! Tack :)
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0