Billigt flyg!

Jag hittade en superbillig flygresa Stockholm-Helsingfors nästa vecka för endast 199 kr!! Så jag kunde bara inte låta bli utan att boka den. Men om det är klokt eller inte vet jag inte eftersom det är risk att Norwegians piloter går ut i strejk. Ett par hundra har jag råd att förlora, men ökad stress i detta läget är ju inte direkt önsvärt...
 
Av kliniken har jag fått reda på att planen för ägginsättning är att det ska ske onsdag, torsdag eller fredag (13-15/11). Jag vill ta det lugnt och vara "in the movment". Men ja, strular det om en vecka får jag väl bara beställa en dyrare biljett, men om jag har TUR åker jag över för under 200 spänn - det ni! Då kan jag lägga på någon extra hundralapp till hotellet, eller köpa någon souvenir på plats :)
sindyrella1983
2013-11-04 @ 12:26:03

Kul att det går framåt för er! Perfekt med en billig resa :-)
Vi har nu valt att skjuta upp ivf försöken, vi ska gifta oss först. Så nu planerar jag bröllop för fullt. Det känns riktigt bra och väldigt skönt att ha något roligt att tänka på.
Det blir privata försök kanske nästa höst.
Ska på ett uppföljningssamtal på kliniken imorgon för att höra vaf dom säger efter våra tre försök.
Kram

Svar: Åh vad härligt att få leva i bröllopsbubblan ett tag - you´re gonna love it!! =D Berätta vad de säger på utvecklingssamtalet, men gå sedan in i bröllopsbubblan ett tag - där är såå gott att va´!! <3<3<3
Fertilitetsresa

Jz79
2013-11-04 @ 13:12:16

Wow va billigt!! Hoppas flyget går som planerat. Va fort tiden gått, håller tummarna stenhårt att allt går enligt planen.
Kram!!

Svar: Eller hur?! Fast det är från Stockholm... Tack för tummarna, vi behöver dem!! Kramar :)
Fertilitetsresa

Hanna
2013-11-04 @ 13:33:04
URL: http://lifegoeson79.blogspot.se/

Har varit dålig på att kommentera men jag läser din blogg regelbundet! Jag hoppas allt kommer att går bra för er nästa vecka! Jag håller mina tummar! Kramar

Svar: Jag är glad att du finns <3 Kram!!
Fertilitetsresa

tanniz
2013-11-04 @ 17:06:57
URL: http://tanniz.bloggo.nu

Läste att stejken är avblåst så nu kan du flyga lugnt.. å tänk att nästa helg så ruvar du, för första gången.. å så kul :)
kram

Svar: Hmm den infon kan jag inte riktigt ta in? Känns inte som någon verklighet :(
Fertilitetsresa

C
2013-11-04 @ 18:21:59
URL: http://spyor.blogg.se

Läste också att strejken var avblåst så nu slipper du den oron. Skönt med en billig resa, klart du ska unna dig annat istället, det är du värd! Kram

Svar: Ja det var skönt att läsa! :) Kramis!!
Fertilitetsresa

Fru B
2013-11-05 @ 00:23:56
URL: http://lyckanvarfinnsdu.wordpress.com

Åh vad spännande! Nu håller vi tummarna att det här går skitbra!! Att ni får många embryon som räcker till ett syskon också;)
Jag tänker på er så mycket:)
Kraaaam

Svar: Tack fina du <3 Jag tänker på er!! Kramar
Fertilitetsresa

Emelie
2013-11-05 @ 08:27:23

Åh, vad jag önskar er lycka till! Jag är inte heller så bra på att kommentera men läser regelbundet. Vi ses väl i december som planerat? Med glada besked hoppas jag :) Kram och kör hårt!

Svar: Glad att du finns här :) Ja vi ses i dec! Hur har det gått för dig?? Kramar!!
Fertilitetsresa

Emelie
2013-11-09 @ 16:43:32

Det har gått sådär. Vårt första äd-möte kom istället att handla om ivf. Vi blev jätteförvånade när läkaren frågade hur vi ställde oss till ivf när vi var där för äd. Detta var över en månad sen och igår ringde läkaren och sa att de inte kommer erbjuda ivf ändå. Suck! Det visste vi ju från början! Och eftersom vi inte pratade färdigt om äd för en månad sen så ska vi få en kallelse igen och först efter det hamnar vi i kön. Vi har alltså levt med vetskapen att det är äd som gäller för oss i över 6 månader men vi har ändå inte hamnat i kön än! Jag har varit så arg! Nu ska vi troligen kontakta finland och sen ska vi gifta oss 1/2 :) Kram!

Svar: Grattis!! Du kommer älska bröllopsbubblan - den är underbar <3
Fertilitetsresa

Emelie
2013-11-09 @ 17:19:59

Jag kom på lite mer att skriva :) Jag fick ju tipset att vi skulle ställa oss i finlandskön också, men det har inte blivit av ännu. Jag tror inte vi var redo helt enkelt. Men nu när tiden bara går och inget händer kommer vi nog att ta ta i det. Sen vill jag kunna fokusera på bröllopet också och vila lite från detta medan vi väntar, men först måste vi se till att vi har något att vänta på. Usch, jag blir så frustrerad när jag tänker på det, vi står ju inte i kön ännu!!
Jag har också fått prasteron utskrivet som jag äter för fullt. Ska ta om amh och fsh i början på feb (EFTER bröllopet :) ) och se om Falun vill ta emot oss. Dock har jag lägga förväntningar och ser äd som vår chans men det är skönt att veta att man provat allt ändå.
Kramar igen!

Svar: Jag rekommenderar dig att ställa dig i kön nu. Sedan kan du ta ställning till vad du ska göra när ni väl kommer fram i kön, men på det här viset sparar ni tid :) Lycka till! Kramar
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0