Frågor & svar

0kommentarer

Nu var det länge sedan jag körde en "Frågor & svar" här på bloggen, här kommer två kommentarsfrågor och mina svar - håll till godo! :)

 

Du har säkert skrivit någonstans när det är beräknat förlossningsdatum, men har du fått ett tidigare datum också pga att det är tvillingar (som väl ofta kommer lite tidigare)?

BF är 4 aug, men oftast kommer tvillingar i v. 36-37. MEN de kan komma betydligt tidigare också, eller så kan man gå hela 40 veckor. Men man går absolut inte över tiden för då sätter de igång en. Om barnen inte kommer tidigare får man dock ofta sätta igång tidigare på grund av komplikationer såsom t.ex. havandeskapsförgiftning. Men de har ännu så länge inte ändrat BF.

 

Hej, hittade dig här på nätet när jag sökte om ÄD. Jag är 39år och har gjort 3ggr, IVF på KS Huddinge men nu har de förslagit ÄD för oss och väntetid är upp till två år. Jag har funderat på Finland. Vill gärna veta mer om din erfarenhet. Fick du betalt från FK eller betalade du privat? Vad kostar det? Tacksam för info, Grym blogg Håller tummarna för dig!

Hej! Jag har nyss skickat in papper och kvitton till FK (ca en månad sen), så jag vet inte om jag får ersättning från dem eller inte. Ansökte om 8000 Euro (ca 72 000 kr), men då är det ju exklusive vissa undersökningar, blodprov, frånvaro på jobbet, resor och boende etc. Jag har dock bra erfarenhet av kliniken och kan rekommendera dem :) Vill du veta mer, kommentera tillbaka eller maila: fertilitetsresa@hotmail.se Lycka till!! Kram

 

39 år, Beräknad födelse, Försäkringskassan, barn genom äggdonation, bloggar om äggdonation, frågor, frågor och svar, frågor om ÄD, frågor om äggdonation, frågor på bloggen, förlossningsdatum, gravid genom äggdonation, information om äggdonation, äggdonation, äggdonation Finland, äggdonation privat, äggdonationer, äggdonationsbehandling, återbetalning försäkringskassan,

Kommentera

Publiceras ej