Vad heter antydan på engelska?

Ja det blev ett annorlunda gynbesök igår.
 
Det var i en privat bostad, källarplanet och gyndr var en äldre man, en bra bit över 70!
 
Fördelen var att besöket bara kostade 300 kr, jämfört med 1600 kr jag får betala på min privata gynklinik.
 
Det var en gammal gynstol. Men det funkade ju det också. Kändes konstigt att gå hos en annan när jag är van med min gyndr. Men men, vi fokuserar på resultatet! Han sa att han kunde se en antydan till tripple-layer och där var slemhinnnan 8 mm. Tittade han på ett annat ställe så såg han ingen tripple-layer men där var slemhinnan å andra sidan 10 mm.
 
Vi avslutade med att prata lite, han var intresserad av lagar som gäller vid äggdonation och olika länder och kliniker. Han har flera kvinnor som besöker honom inför ÄD och då främst de som gör det i St. Petersburg.
 
Direkt när jag kom ut från kliniken mailade jag Ovumia i Finlad. Och det tog bara 10 min sen ringde hon upp! VI började på svenska. Men när jag skulle säga att dr såg en antydan till tripple-layer och hon frågade vad en "antydan" var så fick jag svårt att förklara.. Ja vi redde nog ut det. Hon ska prata med dr. och återkomma till mig.
 
Åh, vill bara ha ett datum när jag ska/kan åka!!
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0